Összegzés-Február / Summary-February

Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor azt gondoltam, hogy a februári terveimet sutba dobva egy hónap alatt tuniszi horgolással megalkotom a februári “főművet”. Főleg úgy, hogy a tuniszi horgolást hírből sem ismertem egészen február első hetéig. Úgyhogy sok-sok elrontott sor, és még több bontás otán minden, amit ki tudtam préselni magamból, az egy papírzsebkendő-tartó, valamint egy 9 soros “valami”. És két szív, meg egy mini orchidea-virág. Egyszóval ez a hónap nem lett még feleolyan sikeres sem, mint a január. Nem vagyok boldog.
Kudarcként élem meg, hogy egy ilyen egyszerű tervet sem voltam képes megvalósítani. Talán majd a következő havi projekt jobban sül el…

I thought that with a new technology (tunisian crochet was unknown for me up to now) I will make the main work in  three weeks. I was wrong.
A total in this month: one flower, two hearts and a tiny tissue holder has been prepared. I’m not happy.
I count it as a failure, to make such a simple plan like this I was not able to done. Maybe next month’s project goes better …

Reklámok

Összegzés-Február / Summary-February” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ez a fajta horgolás nehezebb. Szerintem nagyszerű, hogy vállalkoztál rá és nem kell ennyire szigorral nézned a gyakorlást☺ Valahol el kell kezdeni, meg kell a gyakorlott mozdulatokért küzdenünk. Kitartás és remélem folytatod a tuniszi horgolással!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s