Mochila-love, avagy a februári kezdetű “Kicsikém-projekt”

Nagyon régóta szemezgetek a mochila-táskákkal, és nagy álmom volt, hogy belefogjak egy ilyen táska elkészítésébe, de bevallom hősiesen: nagyon féltem tőle. Maga a technika is új volt számomra, függetlenül attól, hogy tapestry-projektem már volt.Tartottam attól is, hogy a választott fonal-tű kombóval nem lesz egyszerű munka (Lilla, 100% pamut és 1,5-ös tű), és az eredmény is inkább lesz “apróságtartó”, mint táska, de csak belekezdtem.
Az első nekifutásnak bontás lett a vége, mert hiába van a leírásban, hogy első táskás horgolóként érdemes inkább 10 szemmel indulni, úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem az 8-cal is…hát nem lett jó. 😀
Az eredmény majdnem lehangoló volt:

Arról nem is beszélve, hogy a szoros horgolás, és a szálak elvezetése miatt, meg persze, mert a tűt máshogyan fogtam, vízhólyag lett a jobb hüvelykujjamon, pont a körmöm alatt. Nagyon mérges voltam magamra, és napokig fájt-érzékeny volt az ujjam is.

De a bontás, és pár nap lehiggadás-regenerálódás után ma újult erővel belefogtam a projektbe, de már 10 szemmel kezdve a mintát.

Lassan haladok, nagyon nem hibátlan munka, de az enyém, és az első ilyenem lesz. 🙂 Nagyon izgatott vagyok miatta, és bár tudom, hogy a fonalból adódóan nem lesz hatalmas, pakolós tatyóm belőle, csak egy aprócska “szütyő”; de alig várom, hogy újra nekiülhessek, és haladhassak vele, mert minden percét megéri végig”szenvedni”. 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s