Rólam / About

For the English text; please scroll down. Thanks! 🙂

Szia! Örülök, hogy itt vagy! 🙂

Mónikának hívnak, de az esetek nagy részében nem megyek. Egy – valószínűleg havas és hideg – decemberi estén láttam meg a szülőszoba fényeit még a ’80-as években, szóval már “régi bútordarab” vagyok a világ nappalijában.
Munka mellett, a 2010-es évek közepén lévő stresszesebb időszakomban kezdtem  ráfüggni a fonalakra, és -akkor még csak- a horgolásra, ami azóta bővülőben van a kötéssel is, mert lenyugtat, kiszakít egy kicsit a mókuskerékből, és kikapcsol. Na meg az sem utolsó, hogy kézzel fogható eredménye van, amire aztán tök büszke lehet az ember.
Emellett olvasok, filmet/sorozatot nézek, vagy kirándulok is, amikor tehetem.
Ezen a blogon találsz ajánlásokat, saját mintákat, és néha egy kis agymenést is. Ha tetszik, iratkozz fel, kövess be, készítsd el Te is, és ha megosztod, lehet hogy mást is boldoggá teszünk -közvetve- közösen 😉

Hello and Welcome!  I’m happy to see you here. Let me introduce myself and this blog:My name is Mónika and I was born in – a probably snowy and cold day of  December, even in the ’80s, in Hungary. Ihave a full-time job, but I had a stressful period in my life in the mid-2010s; and I found out that yarns, crocheting and now knitting is a therapy for me, but I love reading, watching films and hiking, too.

On this blog, you'll find recommendations, patterns, and sometimes brainstorming-posts. 
I’m happy if I share it with you.

If you like it, please follow me here or instagram; share my posts or pics (with indicaton of source) – maybe we can make others happy together. 😉

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .