Március/March

Az előző hónap szerencsétlenkedései után erre a hónapra már jobban készültem. Aztán az influenza közbeszólt. Úgyhogy március első napjai ágyban, párnák közt teltek, többnyire a tervek újbóli átgondolásával, meg egy-két apróság tesztelésével. Mert annyi erőm nem volt, hogy nagyobb volumenű dologba kezdjek. 🤒 Szóval érik az új bejegyzés is e mellé, csak még fel kell vennem a fonalat. Nem csak képletesen.😉 (UPDATE: ma reggelre pedig úgy ébredtem, hogy bucira dagadt a jobb szemem; doktornéni pedig sajnálkozva közölte, hogy az allergiám idén már így is jeletkezik. Szóval most allergiás kötőhártya-gyulladással leledzem itthon, és szemcseppekkel játszom. :/)

After getting lost in the previous month, I was preparing for this month has been better. Then the flu intervened. So the first days of March were spent in bed, mostly to plan reconsidering again, a couple of little lovelies testing. Because the strength was not so much that I start a large-scale  thing. 🤒 So  the new post is coming.😉 (UPDATE: I woke up this morning whith a puffy bun in my right eye; the Doctor said that this is allergic conjunctivitis, so  this year I started  the season with some brand new sympthomes : / )

Az első “sokk” akkor érte Lizát, miután megnéztük együtt (sosem csinált még ilyet, de: mellettem fekve végignézte velem a filmet! :D) a Street cat named Bob c. filmet. Ugyanis abban egy kedves hölgy készít Bobnak, a macskának sálat. És ez nekem is megtetszett, úgyhogy gyorsan horgoltam is egyet Lizának. Na Ő már nem preferálta az ötletet annyira, mint én. 😀

The first was “shock” for Liza. After we watched together (never done this before, but: Lying next to me she watched the movie with me!: D), The street Cat Named Bob. In this movie, a lovely lady prepares to Bob a scarf. And I love this, so I quickly crocheted one for Liza. Now she is no longer preferred the idea as much as I do. 😀

Amíg pedig érkezik az “igazi” márciusi projekt, addig néhány kis tavaszváró kép:
Until I coming of the ‘real’ project in March, there will be some small beauties:

 

 

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .